Simplitate și dorință de bine împreună - un eveniment despre PURTAREA SĂNĂTOASĂ


Am avut bucuria și oportunitatea de a participa la un eveniment deosebit ce și-a propus o dezbaterea imparțială între producătorii de marsupii locali cât și internaționali. Toate acestea spre bunăstarea purtătorului dar și a celui purtat.
Îndrăznesc să vă împărtășesc câteva idei legate de purtarea sănatoasă a pruncilor, ce sper că au ajuns la toți cei prezenți fie că au fost părinți, bunici, viitori părinți. Toți speakerii (în calitate de expozanți, parteneri media, producători și/sau vânzâtori) au încercat sa transmită lucruri importante față de acest subiect aducând noutăți și informații utile celor prezenți,.
Pentru că e bine să fim informați corect, trebuie să știm care este poziția corectă și vârsta la care putem utiliza fiecare purtător în parte. Unele fiind recomandate de la naștere altele abia de la 4-6 luni. In funcție de greutatea pruncului sunt purtătoare care nu se mai pot utiliza dupa anumite kg sau dimensiuni. Cunoscând toate acestea și aflând difersitatea de produse ce sunt la dispoziție, un parinte sau viitor părinte are de unde alege ceea ce i se potrivește.


Pentru că toate produsele prezentate și expuse la acest eveniment au fost de o acuratețe deosebită, atât calitativă cât și estetică, cu un design frumos și delicat la atingere și privire, felicit pe fiecare participant pentru dăruirea cu care se implică în acest domeniu, spre binele copiilor și al părinților!
Deasemenea vreau să mulțumesc d-nei Georgeta Mușat, organizatoarea acestei minunate întâlniri, moașă, specialist și formator în alăptare, IBCLC, Asociația Totul Pentru Tine Și Copilul Tău - Academia de Alaptare.
Dăruirea și intenția de a alinia aceste brand-uri a fost una din cele mai frumoase și totodată aprige alegeri, ce a însoțit-o pe d-na Georgeta în perioada de pregătire a întâlnirii. Aprecierea și recunoștința mea este una plina de bucurie! Mulțumesc și tuturor celor ce au venit să fie parte la manifestarea acesta.

Ne vom reîntâlni curând în același scop comun:)