Pentru tătici, unchi, bunici și apropiați

Am tot fost întrebată de multe persoane de ce modelele de Cuib sunt atît de feminine, ca și material/textil. Apoi m-am întrebat și eu, dacă e chiar așa, sau la prima vedere multor persoane le e teamă de culoare, de dungi, de buline, de flori, fete, filme și chiar povești :)
Spun asta pentru că următorul model pe care vreau să vi-l prezint este unul de poveste cu frunze! Are printuri cu frunze și roade specifice sezonului. A fost ales special de un tătic pentru această ședință. Timpul petrecut cu fiica sa este unul de apropiere, de mare atașament și mai ales de calitate, cu mîngîieri, compasiune și chiar zîmbete. Cum mulți știti deja, se poate chiar dormi și adormi ușor un prunc într-un Cuib...
Vă invit să vă bucurați de un început de toamnă bucureșteană în compania unui chip îngeresc, a unui tată copleșit de emoția plimbării și nu în ultimul rînd, a unui fotograf care a știut să surprindă trăiri firești, ce scot în evidență utilizarea și valoarea unui sling Cuib :)



Vă invit cu drag să accesați profilul potografului dar și blogul lui personal :)


Mulțumesc oameni dragi pentru frumosul din voi și de pe chipul vostru, dar mai ales pentru dăruirea cu care ați participat la acestă întîlnire!