Test-drive (7)

”A doua generație de slinguri fixe Cuib cu îmbunătățiri: conturează mult mai ușor M-ul fiziologic, e reversibil, oferind câte un tipar de model pe fiecare față, e ușor de folosit și foarte confortabil!
Slingul fix Cuib este un port-bebe ergonomic, special conceput pentru purtarea copilaşilor în cel mai natural şi benefic mod cu putinţă. Conceput dintr-un material moale, spătarul se mulează pe spatele bebeluşului, luând forma acestuia, fără a aplica o restricţie în dezvoltarea normală a coloanei (port-bebeurile cu spătar tare obligă coloana să îşi modifice poziţia în funcţie de acesta, intervenind în dezvoltarea fiziologiă a curburilor vertebrale). Baza lată oferă suport şezutului bebeluşului, fără a-i restricţiona circulaţia sangvină. Materialul punţii se distribuie uniform de la un genunchi la celălalt, funduleţul fiind mai jos un pic decât genunchii, în pozitia fiziologică de „M” (broscuţă). Astfel, şoldurile şi coloana vertebrală a copilului stau în cea mai sănătoasă şi mai confortabilă poziţie posibilă, la un unghi natural de 90 de grade, iar bebeluşul stă legănat (ca într-un hamac), nu atârnat (poziţie în care îi e afectată circulaţia sangvină dintre funduleţ şi picioruşe - artera şi venele femurale) Bretelele late distribuie uniform greutatea copilului pe şoldul şi umerii purtătorului (indicat celor cu probleme de spate). Mărimile diferite facilitează purtarea bebeluşului într-un sistem adaptabil nevoilor fiecăruia.
Caracteristici inovatoare: Cuib se împachetează uşor şi se depozitează în săculeţul de păstrare. Cuib este fabricat din material 100% bumbac.” 
Cristina Vancsa - medic rezident / owner PufuShop